كوچك يا بزرگ كردن بخش :.منو اشيا عمودي
ورود
1400/8/5 چهارشنبه
دیدار هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی با امام جمعه آبادان
هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی آبادان با حضور در دفتر امام جمعه جدید آبادان با ایشان دیدار و گفتگو کردند.

.

به گزارش خبرنگار وب‌دا از آبادان، در دیدار هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی آبادان با حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالحسین غبیشاوی، دکتر شکراله سلمان‌زاده، رئیس این دانشگاه ضمن ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در حوزه سلامت در فضاهایی همچون مبارزه با کرونا، ایام اربعین حسینی، ظرفیت‌های درمانی منطقه و پروژه‌‎های در حال احداث از مقام امام جمعه شهرستان درخواست کرد که در مسیر ایجاد مشارکت بیشتر مردم برای دریافت واکسن کرونا همراه دانشگاه علوم پزشکی آبادان باشند.
حجت‌الاسلام والمسلمین غبیشاوی نیز با بیان اینکه فعالیت‌های خوب دانشگاه علوم پزشکی آبادان را به صورت مستمر رصد کرده است از اقدامات این مجموعه در مسیر مبارزه با کرونا قدردانی کرد.
در این دیدار، جلیل مختار، نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی نیز حضور داشت.

بیشتر